Kako imam?

Ko opažate, da želenega nimate, želeno pravzaprav ne more do vas. Osredotočeni ste na odsotnost želenega, zato želeni stvari (službi, partnerju, denarju, zdravju) v mislih pravzaprav sporočate »Ne moreš k meni.«

Kar opažate, to ohranjate, zato morate nekako dodelati svoje opažanje ali stil manifestiranja (da, vsakdo ima svojega, čeprav se vesoljni Zakon privlačnosti na vsa bitja odziva enako – prinaša vam tisto, na kar se v mislih najpogosteje osredotočate).

Najpomembnejše od vsega (pomembnejše od tega, kar si želite) je opažanje svojih čustvenih odzivov na okoliščine. Kajti dokler se na enak način odzivate na dejstvo, da želenega ni, želeno ostaja daleč od oči.

To pomeni, da odsotnost želenega samo po sebi nima moči, da bi vplivala na vas … razen če ji to dovoljenje daste sami. Izdajatelj tega dovoljenja ste vedno vi – vi ste tisti, ki se odločate, kako se boste odzvali na okoliščine ali ljudi.

Torej, okoliščinam, situacijam, stvarem in ljudem okoli sebe ves čas dajete dovoljenje, da na vas vplivajo pozitivno ali negativno. V tem ste tako dobri, da se tega pogosto niti ne zavedate. Ljudem, ki so večinoma prijetni in zabavni ponavadi zlahka daste dovoljenje, da na vas vplivajo pozitivno, medtem ko ljudem, ki večinoma tožijo ter v drugih zlahka najdejo nekaj slabega, daste dovoljenje, da na vas vplivajo negativno.

Enako velja za stvari in dogodke. Dragoceni vazi, ki jo po nesreči razbije vaš otrok, na primer daste dovoljenje, da vas razburi in da razburjenje prenesete na otroka. Ali pa odsotnosti želenega partnerja daste dovoljenje, da vas žalosti in zbuja v vas občutek, da ga niste vredni. Ali pa si premislite … in deževnemu dnevu daste dovoljenje, da vas zvabi ven v ples v dežju! Ali pa čemernemu šefu daste dovoljenje, da je, kdor je v tistem trenutku ter ga kljub temu vidite v najsvetlejši možni luči. Ali pa pomanjkanju denarja daste dovoljenje, da vname vašo ustvarjalnost. Ali pa vsem orodjem, kot so meditacija, vizualizacija, risanje, slikanje … ki jih uporabljate za manifestacijo želenega, daste dovoljenje, da vam pomagajo začutiti to, kar v resnici ste.

In ko vam uspe dogodkom, situacijam, stvarem in ljudem po večini dovoliti, da imajo na vas pozitiven vpliv, ne glede na to, kaj se dogaja, uporabljate moč svoje izbire misli. Ko se iz trenutka v trenutek, iz situacije v situacijo in od človeka do človeka odločate, kakšno dovoljenje mu boste dali, ustvarjate zavestno in imate vajeti zavestnega ustvarjanja v svojih rokah. In ko znate dovoljenje za pozitiven vpliv dati čemurkoli in komurkoli, odpade vsako prepričanje, da obstaja karkoli nezaželenega, saj vse, kar se vam je prej zdelo nezaželeno, postane zaželeno, ker zdaj razumete, da vam po mojstrskem načrtu pomaga rasti in postajati vedno več in več.

Skrivnost je torej v dopuščanju … dopuščanju ne samo drugim ljudem, da na vas vplivajo pozitivno, če so sami pozitivni ali ne, ampak tudi dopuščanju odsotnosti partnerja, denarja, zdravja in čemurkoli drugemu, da na vas vpliva pozitivno.

Tak miselni preobrat po Zakonu privlačnosti želeno ne le zagotovi, ampak tudi ustvari, v mesu in krvi, v fizični resničnosti.

Bolj kot stvar, ki si jo želite, je torej pomembno vaše počutje ali vaša miselna, vibracijska drža, s katero pritegnete želeno in uresničite sanje.

Stvari, ki si jih želite, pa si – med drugim – želite tudi zato, ker takrat, ko ste nanje naravnani pozitivno, čutite to prijetno, poživljajočo, uspešno, veličastno, čisto, pozitivno energijo, ki je v resnici to, kar ste. Stvari, ki si jih želite, vam torej pomagajo vedno bolj spoznavati Sebe.

Kot pravi znani slovenski mislec Martin Kojc, ima vsaka želja v sebi »mehanizem samouresničitve«. Glavno kolo tega mehanizma ste vi, kolo pa naj bi se vrtelo ali obračalo, zato obračajte svojo pozornost tudi vi. Uporabljajte moč svoje izbire misli ter okoliščinam, dogodkom in ljudem dajajte dovoljenje za pozitiven vpliv.

Bolj boste radodarni z dovoljenji za pozitiven vpliv, bolj boste spoznavali svojo notranjo moč!

Ashvata

Ne glej nazaj. Nikoli. Kar je bilo, je bilo. To se ne da spremeniti. Glej naprej in glej samo tja, kamor si želiš priti. Samo o tem sanjaj kar si želiš in verjemi, da se vse to lahko uresniči.  … in ko to res verjameš, odkriješ največji čudež življenja, da se to res uresniči!!!

Otiss

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: