Abrahamov nauk

Nismo pa sami v vesolju. Na stopnji razvoja kot smo, se počutimo dokaj izolirane od vsega ostalega. A temu ni tako. Vesolje, kot smo ga sposobni videti, nima nam vidnih meja. Galaksij, osončij, planetov je praktično neskončno. Že če gledamo popolnoma fizikalno, je zelo nelogično, da bi se ob milijardah in milijardah planetov življenje razvilo samo pri nas.

Ne le na Zemlji, ampak tudi drugje v vesolju se je razvilo. Mnoge civilizacije so bolj razvite od nas. Poleg življenja na drugih planetih, pa obstajajo tudi nefizična bitja, ki delujejo iz dimenzij, ki so nam nepoznane in nerazumljive. Tako kot pravijo Newtonovi preiskovanci obstajajo visoko razvite starešine, ki so odgovorne za celotno Zemljo. Po mnenju preiskovancev je naš razvoj dosegel točko, ko se naša popolna pozaba rahlja, zato na tak ali drugačen način lahko prihajamo do določenih informacij, ki nam včasih niso bile dosegljive.

Nikoli pa nismo bili popolnoma prepuščeni sami sebi. Skozi celo našo zgodovino smo dobivali velike učitelje, ki so nas poskušali usmerjati v pravo smer. Laozi, Buda, Jezus, če omenim le najbolj znane iz daljne zgodovine ali pa Babaji v sodobnejšem času. Ravno tako v današnjem času, do nas prihajajo novi nauki, ki so naprednejši, bolj izpopolnjeni in bolj konkretni, kot so bili tisti iz pred tisoče let. Ljudje se razvijamo in seveda znamo drugače razumeti stvari, kot je to znal človek pred dva tisoč in več leti.

Ljudje se duhovno prebujamo, kot danes imenujemo naš razvoj. Mnogo jih je, ki so začutili, da je življenje več od tega, kar vidimo in čutimo okoli sebe in mnogi med njimi so dosegli znanja, ki jih z veseljem predajajo drugim ljudem. V zahodnem svetu so v zadnjih letih naredili najodmevnejši duhovni preboj s svojimi znanji predvsem Eckhart Tolle s knjigama Zdaj, resnično tvoj je le ta trenutek in Nova Zemlja, Deepak Chopra z več knjigami, Rene Egli z Načelom Lola. Posebej pa izstopajo Donald Neal Walsh s tremi knjigami Pogovori z Bogom, ter zakonca Esther in Jerry Hicks z vrsto knjigami s katerimi nam predajta temeljna znanja, kako lahko živimo življenja taka kot si želimo. Te informacije jima predaja skupina ljubečih bitij, ki si je nadela ime Abraham. Verjeli ali ne načinu kako je prišel nauk do njiju, verjameš ali ne, da obstajajo višje razvita bitja, ki lahko komunicirajo z nami, nauk se je v  praksi pokazal kot fantastično delujoč. Tistim, ki se ga držijo, se je življenje spremenilo v želeni smeri. Deluje. Ali je še kaj drugega pomembno? Deluje!

Advertisement

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: